Skip to content

Handleliste

Handlelisten er tom :(

Bananpannkaker

Denne bananpannekakeoppskriften er supergod og enkel å lage.

enkel
25min
25min

Vafler og Pannekaker

·

bananpannekaker

Ingredienser

porsjoner

banan

3 stk

egg

2 stk

surmelk

3 dl

Basisingredienser

smør

100 g

hvetemel

2 dl

natron

0.50 ts

klarnet smør

Fremgangsmåte

1

Lag røre

10min

  • Begynn å smelte
    100 g smør
  • Mos
    1 stk banan og tilsett i en bolle.
  • Tilsett
    2 egg og pisk sammen noen sekunder.
  • Tilsett
    2 dl hvetemel og 0.50 ts natron
  • Tilsett
    2 dl surmelk og rør godt til alt er blandet og det ikke er noen klumper med hvetemel. Tilsett 1 dl surmelk til.
  • Tilsett det smeltede smørret og miks røren. La røren svelle i noen minutter.

    2

    Stek pannekakene

    15min

  • Sett stekepannen på medium varme og tilsett litt
    klarnet smør
  • Begynn å kutte opp
    2 stk banan i tynne skiver mens du steker pannekakene.
  • Hell ca 1/2 dl røre per pannekake i stekepannen. Legg 2 til 3 skiver med banan på pannekaken. Stek til undersiden har fått en gyllen farge før du snur den og steker videre.
  • Server gjerne med brunost og syltetøy.