Kjøttdeig med grønnsaker og chinese five spice
Denne retten med kjøttdeig og grønnsaker er rask å lage, og perfekt hvis du vil ha en enkel middag med en asiatisk vri.
enkel
30min
30min
Annen middag
·

Ingredienser
porsjoner
frosne brokkolitopper
200 g
kjøttdeig
400 g
chinese five spice
1 ts
gul løk
1 stk
skivede vannkastanjer
140 g
paprika
1 stk
minimais
200 g
ingefær
20 g
kjøttkraft
2 dl
Basisingredienser
ris
4 porsjoner
salt og pepper
hvitløksfedd
4 stk
maisenna
2 ss
soyasaus
4 ss
Fremgangsmåte
1
Kok ris
5min
Tilbered 4
porsjoner
ris etter anvisning
2
Forbered og stek ingrediensene
15min
Legg frem 200
g
frosne brokkolitopper slik at de begynner å tine litt. Begynn å stek 400
g
kjøttdeig . Krydre kjøttdeigen med
salt og pepper og 1
ts
chinese five spice Mens kjøttdeigen steker kan du begynne å kutte opp ingrediensene. Tilsett dem fortløpende når de er ferdig kuttet og stek videre. Finhakk 1
gul løk Tilsett 140
g
skivede vannkastanjer Skjer opp 1
paprika Skjer opp 200
g
minimais Del opp brokkolien forsiktig. Er de fortsatt harde kan du vente litt. Finhakk 4
stk
hvitløksfedd og 20
g
ingefær
3
Lag sausen og server
10min
Tilsett 2
dl
kjøttkraft i stekepannen og rør rundt. Tilsett litt kaldt vann og 2
ss
maisenna i en skål, rør rundt til det er blandet godt. Bland inn 4
ss
soyasaus Hell sausen i stekepannen og bland sammen. La sausen koke i noen minutter slik at den tykner seg. Smak til sausen med salt og pepper, kanskje også mer Chinese 5 spice Server med ris