Kjøttdeiggryte med sopp og squash
Dette er en enkel gryterett med kjøttdeig, grønnsaker og pasta. Ønsker du en one pot middag kan man tilsette mer vann eller kraft og koke pastaen rett i gryten, men jeg synes det er best å koke pastaen for seg selv.
enkel
40min
60min
Gryte
·
Pasta
·

Ingredienser
Porsjoner
kjøttdeig
400 g
gul løk
1 stk
tomatpure
100 g
hakkede tomater
400 g
kjøttkraft
4 dl
sjampinjong
250 g
squash
250 g
pasta
4 porsjoner
fersk basillikum
1 dl
Basisingredienser
hvitløksfedd
4 stk
rosmarin
1 ss
salt
pepper
parmesan
Fremgangsmåte
1
Lag kjøttsaus
15min
I en gryte: Begynn å stek 400
g
kjøttdeig Kutt opp 1
stk
gul løk og tilsett i gryten. Stek videre. Finhakk 4
stk
hvitløksfedd og tilsett i gryten. Tilsett 100
g
tomatpure , 400
g
hakkede tomater , 1
ss finhakket
rosmarin og 4
dl
kjøttkraft
2
Tilsett grønnsaker
35min
Kutt opp 250
g
sjampinjong i medium biter og 250
g
squash i små biter. Tilsett grønnsakene ca 30 minutter før servering og la gryten småkoke.
3
Lag tilbehør
10min
Lag 4
porsjoner
pasta slik at det er ferdig samtidig som kjøttsausen. Hvis man vil ha pastaen i gryten kan man la den koke de siste par minuttene i gryten. Smak til gryten med
salt og
pepper Finhakk 1
dl
fersk basillikum og rør inn i gryten rett før servering. Server med litt revet
parmesan