Skip to content

Handleliste

Handlelisten er tom

Kremet pasta med italienske kjøttboller

Denne enkle middagen er rask å tilberede, men smaker likevel fantastisk. Jeg bruker creme fraiche som gir sausen en litt syrlig smak, men man kan gjerne bruke fløte istedenfor. Jeg bruker Metervare sin rå salsicciapølse Sinsenkrysset.

enkel
25min
25min

Pasta

·

Italiensk

·

kremet pasta med rå salsicciapølse

Ingredienser

porsjoner

rå salsicciapølse

300 g

pasta

2 porsjoner

parmesan

50 g

creme fraiche 35%

1 dl

Basisingredienser

klarnet smør

Fremgangsmåte

1

Tilbered kjøttbollene

10min

  • Begynn å varme en stor stekepanne på medium varme.
  • Finn frem
    300 g rå salsicciapølse og snitt den opp. Lag små kjøttboller av pølsen.
  • Tilsett
    klarnet smør i stekepannen, og begynn å stek kjøttbollene.

    2

    Lag kremet pasta

    15min

  • Begynn å tilberede
    2 porsjoner pasta
  • Rasp
    50 g parmesan
  • Stek kjøttbollene til de er ferdige. Sett ned temperaturen på stekepannen og la de ligge der og holde seg varme. Ta dem ut av stekepannen ca et minutt før pastaen er ferdig og legg til side.
  • Tilsett
    1 dl creme fraiche 35% og revet parmesan i stekepannen og rør om.
  • Sil pastaen og ta vare på litt pastavann.
  • Tilsett pastaen i stekepannen og rør om til parmesanen har smeltet og sausen har blandet seg godt med pastaen. Tilsett litt pastavann hvis sausen er litt tykk.
  • Smak til om sausen trenger litt salt.

    3

    Server

  • Server pastaen med kjøttboller og gjerne litt revet parmesan på toppen