Skip to content

Handleliste

Handlelisten er tom :(

Kylling med pasta i pestosaus

enkel
20min
25min

Pasta

·

Kylling med pasta og pestosaus

Ingredienser

porsjoner:

kylling lårfilet

600 g

pasta

3 porsjoner

pesto

100 g

fetaost

100 g

Basisingredienser

løkpulver

1 ss

hvitløkspulver

1 ss

salt og pepper

Server gjerne med frisk salat til.

Fremgangsmåte

1

Stek kyllingen

15min

  • Krydre
    600 g kylling lårfilet med 1 ss løkpulver , 1 ss hvitløkspulver , salt og pepper
  • Brun kyllingen i en stekepanne, ca 2 min på hver side.
  • Skru ned varmen og stek kjøttet til det er gjennomstekt. ca 10 minutter.
  • Kok
    3 porsjoner pasta mens kjøttet steker.

    2

    Lag pestosaus.

    5min

  • Når kyllingen er ferdig, legg den på et fat og la den hvile.
  • Sett stekepannen på høy varme. Hell forsiktig litt vann i pannen og rør om til kyllingfonden løsner fra pannen og blir til en saus.
  • Sett ned varmen til lav og tilsett
    100 g pesto og 100 g fetaost . Rør om til du får ønsket konsistens. Det kan gjerne være noen små biter med fetaost i sausen.
  • Smak til med salt og pepper.

    3

    Server

    5min

  • Kutt kyllingen små biter (ca 1cm).
  • Bland kyllingen og pastaen inn i pestosausen.