Kylling med pasta i pestosaus
enkel
20min
25min
Pasta
·

Ingredienser
porsjoner:
kylling lårfilet
600 g
pasta
3 porsjoner
pesto
100 g
fetaost
100 g
Basisingredienser
løkpulver
1 ss
hvitløkspulver
1 ss
salt og pepper
Server gjerne med frisk salat til.
Fremgangsmåte
1
Stek kyllingen
15min
Krydre 600
g
kylling lårfilet med 1
ss
løkpulver , 1
ss
hvitløkspulver ,
salt og pepper Brun kyllingen i en stekepanne, ca 2 min på hver side. Skru ned varmen og stek kjøttet til det er gjennomstekt. ca 10 minutter. Kok 3
porsjoner
pasta mens kjøttet steker.
2
Lag pestosaus.
5min
Når kyllingen er ferdig, legg den på et fat og la den hvile. Sett stekepannen på høy varme. Hell forsiktig litt vann i pannen og rør om til kyllingfonden løsner fra pannen og blir til en saus. Sett ned varmen til lav og tilsett 100
g
pesto og 100
g
fetaost . Rør om til du får ønsket konsistens. Det kan gjerne være noen små biter med fetaost i sausen. Smak til med salt og pepper.
3
Server
5min
Kutt kyllingen små biter (ca 1cm). Bland kyllingen og pastaen inn i pestosausen.