Skip to content

Handleliste

Handlelisten er tom

Potetmos med skall

Spar tid ved å lage potetmos med skall – smaker like godt og bevarer mer av næringsstoffene.

enkel

15min

30min

Ingredienser

Porsjoner

potet

1000 g

melk

2 dl

Basisingredienser

smør

100 g

salt og pepper

Topp gjerne med litt frisk gressløk

Fremgangsmåte

1

Kok potetene

25min

  • Vask og rens
    1000 g potet . Kutt potetene i terninger.
  • Kok potetene til de er møre.
  • Hell av vannet. (Ta gjerne vare på vannet og bruk i supper og liknende)

    2

    Lag potetmosen

    5min

  • Tilsett
    100 g smør og pakk det under potetbitene så det smelter.
  • Rør inn litt og litt melk i potetmosen til du får ønsket konsistens ( ca.
    2 dl melk ). La det gjerne være igjen litt hele biter med potet.
  • Smak til med
    salt og pepper.