Skip to content

Handleliste

Handlelisten er tom

Rask og enkel Pasta Bolognese

Denne Pasta Bolognesen er en enkel variant av den klassiske retten, og perfekt å lage i en travel hverdag.

enkel
20min
30min

Pasta

·

Italiensk

·

Rask og enkel Pasta Bolognese

Ingredienser

porsjoner

gul løk

1 stk

kjøttdeig

400 g

gulrot

1 stk

stangselleri

1 stk

Helios pasta krydder

1 ss

tomatpure

2 ss

moste tomater

500 g

kjøttkraft

4 dl

pasta

4 porsjoner

parmesan

Basisingredienser

salt og pepper

hvitløksfedd

4 stk

Fremgangsmåte

1

Lag kjøttsaus

20min

  • Begynn å varme en stekepanne på medium varme. Tilsett litt vann i en gryte med bred bunn og begynn å varm det opp.
  • Kutt
    1 gul løk i bittesmå biter. Tilsett gryten og la det småkoke.
  • Krydre
    400 g kjøttdeig med salt og pepper. Begynn å steke kjøttdeigen imens du fortsetter på grønnsakene.
  • Kutt
    1 stk gulrot i bittesmå biter og tilsett i gryten. Rør rundt og la det koke videre. Har vannet fordampet kan du tilsette litt mer.
  • Kutt
    1 stilk stangselleri i bittesmå biter og tilsett i gryten. Rør rundt.
  • Finhakk
    4 hvitløksfedd og tilsett stekepannen sammen med kjøttet.
  • Ta grønnsakene fra gryten over i stekepannen, og stek dem i par minutter. Begynn å koke vann til pasta.
  • I stekepannen: tilsett
    1 ss Helios pasta krydder, 2 ss tomatpure, 500 g moste tomater og 4 dl kjøttkraft
  • La kjøttsausen koke imens du koker pasta. Smak til på slutten av koketiden om den trenger mer krydder

    2

    Kok pasta

    10min

  • Kok
    4 porsjoner pasta etter anvisning.

    3

    Server

  • Legg pastaen på en tallerken og legg kjøttsausen på toppen.
  • Server gjerne med litt revet
    parmesan