Rask og enkel Pasta Bolognese
Denne Pasta Bolognesen er en enkel variant av den klassiske retten, og perfekt å lage i en travel hverdag.
enkel
20min
30min
Pasta
·
Italiensk
·

Ingredienser
porsjoner
gul løk
1 stk
kjøttdeig
400 g
gulrot
1 stk
stangselleri
1 stk
Helios pasta krydder
1 ss
tomatpure
2 ss
moste tomater
500 g
kjøttkraft
4 dl
pasta
4 porsjoner
parmesan
Basisingredienser
salt og pepper
hvitløksfedd
4 stk
Fremgangsmåte
1
Lag kjøttsaus
20min
Begynn å varme en stekepanne på medium varme. Tilsett litt vann i en gryte med bred bunn og begynn å varm det opp. Kutt 1
gul løk i bittesmå biter. Tilsett gryten og la det småkoke. Krydre 400
g
kjøttdeig med
salt og pepper. Begynn å steke kjøttdeigen imens du fortsetter på grønnsakene. Kutt 1
stk
gulrot i bittesmå biter og tilsett i gryten. Rør rundt og la det koke videre. Har vannet fordampet kan du tilsette litt mer. Kutt 1
stilk
stangselleri i bittesmå biter og tilsett i gryten. Rør rundt. Finhakk 4
hvitløksfedd og tilsett stekepannen sammen med kjøttet. Ta grønnsakene fra gryten over i stekepannen, og stek dem i par minutter. Begynn å koke vann til pasta. I stekepannen: tilsett 1
ss
Helios pasta krydder, 2
ss
tomatpure, 500
g
moste tomater og 4
dl
kjøttkraft La kjøttsausen koke imens du koker pasta. Smak til på slutten av koketiden om den trenger mer krydder
2
Kok pasta
10min
Kok 4
porsjoner
pasta etter anvisning.
3
Server
Legg pastaen på en tallerken og legg kjøttsausen på toppen. Server gjerne med litt revet
parmesan